• Forside
 • Sponsorer
 • Links
 • Kontakt
 • Tilmeld nyhedsbrev
 • Generelle regler Hjerm eSport

  Vi gør opmærksom på at reglerne SKAL overholdes! ved tvivl omkring reglerne, venligst kontakt os på mail esport@hjerm-fif.dk, eller direkte til eventet.

  ·        1 – Ved tilmelding til Hjerm eSport Lan accepterer jeg nedenstående regler, samt at der kan ske sanktioner i form af bortvisning hvis disse ikke følges.

  – Billetter og andre udgifter refunderes IKKE i tilfælde af bortvisning.

  – Hjerm eSport Lan tager til enhver tid forbehold for at der kan forekomme ændringer af reglerne, lokaler, præmier mm, samtidig med at der kan komme nye regler.

  – Overholder man ikke reglerne der bliver udstedt til LAN’et, medfører det sanktioner i form af advarsel eller bortvisning.

  -Der vil blive taget situationsbilleder under eventet, og I henhold til Datatilsynets praksis vedr. offentliggørelse af billeder, kan situationsbilleder frit offentliggøres på internet, i trykte materialer, m.v.

  2 – Du skal kunne klare dig selv for at deltage i Hjerm eSport Lan.

  – Netværket vil blive overvåget på grund af sikkerhed, og der kan derfor forekomme overvågning af deltagernes færden på internettet og det lokale netværk. Det ville kunne bruges i forbindelse med bevisførelse hvor andre regler ikke bliver overholdt.

  – Deltagere kan ikke få pengene refunderet til billetten medmindre Hjerm eSport Lan bliver aflyst.

  – Deltagere er selv ansvarlige for at opbevare deres billetter omhyggeligt.

  ·        4 – Det er ikke tilladt at indtage alkohol til LAN-eventet. Det er heller ikke tilladt at møde op i påvirket tilstand.

  – Det er ikke tilladt at indtage euforiserende stoffer fx. Hash til eventet. Det er heller ikke tilladt møde op til eventet påvirket af dette.

  – Opstår der kraftig mistanke omkring, at en deltager er påvirket af euforiserende stoffer, finder vi os nødsaget til at kontakte vedkommendes forældre, hvis deltageren er under 18 år.

  ·        5 – Piratkopiering er ikke tilladt i form af downloads fra diverse sites eller P2P.

  – Det er ikke tilladt at dele film/software med andre deltagere som er ophavsretligt beskyttet materiale. Dansk lovgivning er gældende.

  – Hjerm eSport Lan påtager sig ikke ansvar hvis deltagerne har ulovligt software og piratkopier liggende på deres PC’er.

  ·        6 – Det er IKKE tilladt at forsøge at få adgang til andres maskiner uden tilladelse fra ejeren. Det er heller ikke tilladt at forvolde fysisk og elektronisk hærværk på andres computere.

  ·        7 – Hjerm eSport Lan påtager sig ikke ansvar for deltagernes PC’er/udstyr/biler/køretøjer i form af evt. hærværk uheld og lign.

  – Rygning skal foregå udendørs (Dette gælder også E-cigaret)

  – Deltagerne skal bruge head sets til deres konsoller/computere. Højttalere er ikke tilladt.

  ·        8 – Det er tilladt at tage egne drikkevarer og mad med.

  – Der er ikke mulighed for at få varmet og/eller lave egen mad.

  – Der kan købes mad og drikke i vores kiosk.

  – Det er ikke tilladt at tage andre elektroniske ting med i form af toasters, køleskabe osv.

  SPONSOR

   

  Synergi Sponsor

  Støt Hjerm FIF privat og ervherv, som Synergi Sponsor på el.

  Følg os på

  Facebook

  @HjermFIF

  Webdesign af mira.dk